Mars, de Rode Planeet

Mars, de Rode Planeet.

Mars is zeker geen planeet van oorlog, zoals sommige mensen denken. Mars is van veel beschuldigd. De onzin. Mars heeft een heel groot kosmisch bewustzijn. Heel veel kennis is aanwezig. Mars is de planeet van de techniek. Er worden ruimteschepen gebouwd, ook voor andere planeten in en buiten ons zonnestelsel. De vorm wordt bepaald door de wensen van de gebruiker .Op Mars is men altijd op zoek naar verandering en vernieuwing. Dat voorkomt stilstand en het vasthouden van het oude.

Het intellect van de mens groeit en brengt grote technologische kennis. Hij bouwt ruimteschepen, heeft voet op de Maan gezet, kan ons zonnestelsel verkennen… Maar hoe minder de mens met z’n gevoel verbonden is, des te meer zal de techniek zich tegen hem keren.

Mars is een van de kleinste planeten van ons zonnestelsel. De diameter is slechts de helft van de Aarde. De temperatuur is tamelijk constant, ongeveer 16 graden. Op de polen van Mars bevinden zich ijskappen. Ooit, heel lang geleden, waren er op Mars grote rivieren. Tijdens de ontwikkeling van Mars bleek het echter noodzakelijk, het water te verwijderen. De bewoners hadden wel heel veel plezier van het water gehad, maar het was noodzakelijk dat op te offeren. Op Mars komen geen delfstoffen voor, maar men kent wel alle mineralen die op Aarde en andere planeten in en buiten ons zonnestelsel voorkomen.

Mars is een rode planeet, die werkt op de rode factoren in het menselijk bestaan op Aarde. Het werkt op rode bloedlichaampjes, het werkt op adrenaline. Het werkt dus ook op de bloeddruk. Maar dat wil niet zeggen, dat Mars een planeet van boosheid is. De technologie op Aarde is afkomstig van Mars en is verder gevorderd, dan de gemiddelde mens mag weten van de Aardse machtshebbers. Mars brengt teweeg, dat een mens alles wil verkennen tot de buitenste grenzen van het bewustzijn. Wees niet bang voor veranderingen. Begroet ze met blijdschap. Nieuwe ervaringen. Grensverleggend. Vrijheid!

Mensen beoefenen van alles. Godsdienst, astronomie, het raadplegen van een orakel, astrologie, tarot…………………………. maar het beoefenen van gedachtekracht? Neen. Als men besefte welk een enorme krachten dat zijn, zou men zich wel duizend maal bedenken, voor men zich angst en negativiteit laat aanpraten. Aanpraten ja. Angst voor ziekte, angst voor dood. Dood bestaat helemaal niet. Het is slechts het veranderen van vorm. Loslaten en verder gaan. Luister niet naar de media, de politiek etc. die negativiteit over je uitstorten. Het heeft invloed. Negatieve invloed. Energie maakt energie aan. Liefde maakt liefde aan. Positiviteit maakt positiviteit aan. Zo belangrijk zijn gedachten.

De expansie die Mars teweeg brengt is alles willen verkennen tot aan de buitenste grenzen van het bestaan en het bewustzijn. Jezelf geen beperkingen op leggen of laten opleggen. Vrijheid! De vele echtscheidingen ontstaan door de invloed van Mars. Het oude ingevuld. Verder groeien. Grenzen verleggen. Vrijheid. De Ziel, die verder wil groeien. Alles bij het oude willen houden en geen nieuwe ervaringen willen opdoen, dat is een saai, grijs leven. De politiek moet worden omgevormd en het geldstelsel dendert op z’n grondvesten. Revolutie is evolutie. Vernieuwing. Vrijheid. Het oude is voorbij.

Leven op Mars, leven in de kosmos… Er in liefde een relatie mee aangaan. Bewustzijn delen. Het is groots! Nooit en nooit zullen zij ons kwaad doen. Dat doen alleen mensen maar. Het bewustzijn van al die anderen in het universum is veel groter en dan voer je geen oorlog, dan hoef je geen macht, dan wil je alleen maar delen, vermenigvuldigen in bewustzijn.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.