Malva Therapie

Mijn Malva-behandelingen zijn gericht op zowel het fysieke-, het psychische- als het energetische systeem.
Ziel, Geest en Lichaam zijn voortdurend in wisselwerking met elkaar. Als de balans daartussen verstoord is, voel je je niet prettig meer en uiteindelijk word je ziek. Lichamelijke klachten en/of psychische problemen. Zou je naar al die “seintjes“ luisteren, je leven veranderen en bijstellen, dan zou je waarschijnlijk niet ziek worden, behoudens, wanneer ziekte in je karma besloten is.

Je leven veranderen, is niet altijd makkelijk. Soms ben je niet zeker het goed te doen, vaak is het moeilijk de knop resoluut om te draaien en een andere richting te gaan. De buitenwereld beïnvloedt je. Wat zullen de mensen wel zeggen? Maar dat is niet van belang.
Van belang is volkomen JEZELF te zijn. Eerst naar je gevoel te luisteren en dat dan vervolgens pas te overdenken. Breng het op een eerlijke manier in evenwicht. Je kunt namelijk niet alleen anderen “voor de gek houden“, maar ook jezelf!

Als Malva-therapeut kan ik je helpen, de balans stap voor stap te herstellen d.m.v. gesprekken, chakra- en aura-behandelingen en het werken met kleur en licht.

Chakra-behandeling.
Chakra’s zijn de centra van ons energetisch systeem. We hebben 7 hoofdchakra’s en 5 nevenschakra’s. Je kunt een tekort aan energie in een of meer chakra’s hebben, soms ook een te veel. In beide gevallen leidt dat tot blokkades. Door die energie (opnieuw) in harmonie te brengen, ben je beter in staat in balans te komen.

Aura-behandeling.
De aura is het energieveld om je lichaam heen. Voor de meeste mensen niet zichtbaar, maar vaak wel voelbaar. De aura is opgebouwd uit 6 lagen. Het gebruik van veel medicijnen en het hebben van veel negatieve gedachten vormen ook blokkades in de aura.
Als Malva therapeut kan ik ook die blokkades weghalen.

Voor beide soorten behandelingen werk ik met de Ankh en met de Kosmische Schijf.
De Ankh -en dan bedoel ik de Ankh met twee benen, die met één been werkt niet- werd al in het oude Egypte voor genezing gebruikt. De Ankh helpt je JEZELF te durven zijn.
Je hoeft nooit iemand anders te zijn. Gelukkig niet!
Ook de Kosmische Schijf kan als instrument een zeer grote transformerende energie aanmaken.

Kleuren hebben ook grote invloed. Zo zal bijvoorbeeld de kleur kobaltblauw je helpen los te laten.
Licht heeft een mens hard nodig. Ga niet te veel in het donker zitten.
Uiteindelijk ben je zelf diegene die zijn/haar problemen oplost, doordat je er een betere kijk op krijgt. Je moet niets. Je kunt zelf zoveel. Meer dan je nu misschien beseft.
Als Malva-therapeut neemt ik ruim de tijd voor je. Een behandeling duurt ongeveer een uur.