Kosmologie

De Aarde de enige plaats in de Kosmos waar leven mogelijk is? Hoezo? Ik zou onder de grond niet kunnen leven, of onder water, zonder daaraan aangepast te zijn. Maar wil dat zeggen dat er geen leven onder de grond is, dat er geen leven in het water is ?
Leven op andere planeten is er niet? Er is geen water? Er is geen zuurstof? En nog veel meer zou er niet zijn, wat wij hier op Aarde nodig hebben, om te kunnen leven?

Van 1992 tot en met 2002 heb ik Kosmische Colleges mogen volgen, waarvan er terzelfder tijd nog 11 waren, verspreid over de wereld. Niet meer, niet minder.
Enorm veel informatie hebben we daar mogen ontvangen over het leven op andere planeten, en over de invloed, die dat heeft op ons mensen en op onze Aarde.

Gewoon die informatie ontvangen, zonder enig dwang of moeten. Zie maar wat je ermee doet, of niet doet! Bijvoorbeeld: in de laatste jaren is de wetenschap tot de ontdekking gekomen, dat er ooit water was op de planeet Mars. Informatie, die wij allang en breed hadden en hebben.

Een mens is nogal beperkt in denken en (in-) zicht. Vroeger was er alleen maar het dorp. Later de provincie en het land. Het breidde zich steeds meer uit. Beperkingen daarin verdwenen.
De Aarde kun je nu ook helemaal bereizen en beluisteren, maar er is veel en veel meer. De onbeperkte ruimte. De Kosmos…

Veel mensen zijn gericht op alleen maar hun “ik”. Voor steeds meer mensen toch, telt het grotere geheel. De ruimte, het leven op andere planeten. Een geheel onnoemlijk groot universum. Een geheel… Niet alleen maar “ik“.

Als soms ervan uit wordt gegaan, dat er op andere planeten leven is, gaat dat meestal gepaard met de opgelegde gedachten, dat dat bedreigend zou zijn. Films met allerlei kwaadaardige wezens, die de Aarde komen veroveren en de mensheid komen onderdrukken of uitroeien.

Wezens daar, die, zoals het mensDOM, uit zijn, op macht en eer?
Weer een bangmakerij! In ons zonnestelsel, wat het 13e is, (van de meer dan 200), is de planeet Aarde de enige plek, waar oorlogszuchtige, dwangmatige wezens wonen.

Ja, er zijn veel meer aardbewoners, die weten over UFO’s en ander buitenaards leven!
Maar stel je voor, dat je als aards “machthebber” je schijnbare aardse macht kwijt raakt!
Wie, of wat ben je dan nog, of ben je dan eindelijk gewoon jezelf?
In samenwerking (!) met alles en allen. In samenwerking met het zo heel grote GEHEEL. Dat zou heerlijk zijn!

Geen nep, geen spel, geen hebzucht. Te veel mensen willen heersen over anderen, willen gelijk hebben, willen “het Volk“ klein houden. Vroeger was er de Kerk en de Staat. Zowel de Kerk als de Staat hebben ingeboet aan macht. Het zal het Volk moeten zijn, dat gaat regeren. Samen in welwillendheid. Gewoon allemaal VRIENDEN met oprechte, eerlijke en goede bedoelingen!