Filosofie

Wees je bewust van Cosmische waarden, zoals Wijsheid, Creativiteit, Onverschrokkenheid en Onbegrensdheid. Wees je er bewust van dat jouw waarheid van vandaag misschien een andere waarheid is dan die van morgen, overmorgen, of volgend jaar. Immers, jouw bewustzijn verandert naarmate je ouder en wijzer wordt. Dat is groei!

Meegaan met de verandering. Dan kun je het verleden gemakkelijker loslaten, de vernieuwing gemakkelijker binnentreden en de negativiteit ontstijgen.
Cosmisch denken en voelen, is veranderen, evolueren en transformeren, denken en voelen in synchroniciteit kunnen brengen met elkaar.
Wees ervan overtuigd, dat alles kan. Echt waar. Geloof erin, streef ernaar.

Wees gewoon die jij bent, vertrouw op jouw eigen zijn en kunnen. Je hoeft niet mee te lopen. Je moet niet, maar durf anders te zijn, gewoon JEZELF. Zo simpel.
Het leven zelf is je beste opleiding, waarin je de lessen krijgt, die voor jou bestemd zijn. Speciaal voor jou! Doe er wat mee. Problemen die jij moet oplossen, wetend, dat niets, helemaal niets, “zomaar” is.

Je bent geen massaproduct. Leef jouw eigen leven op jouw eigen manier. Niets aangepraat. Voel wat je voelt, overdenk dat en je kent jouw antwoord, jouw weg voor dat moment.
Bedrieg ook jezelf niet! Heb geen angst. Dat helpt je niets. Integendeel.

Angst is een aangeprate zaak.

De meeste mensen laten zich van alles en nog wat voorschrijven. Wat laat, of heb, jij je voor laten schrijven? Ben jij een mee-loper, een na-aper, een mooi-prater? Waarom? Wil je aardig gevonden worden, wil je interessant doen? Verhoogt dat jouw eigenwaarde?
Viooltjes, rozen, vergeet-me-nietjes, orchideeën, ze doen allemaal gewoon en zijn allemaal mooi. Ze kruipen niet weg en ze staan zich nergens op voor.
Doe toch gewoon, zoals jij bent. Waar ben je nou eigenlijk mee bezig ?

Streef naar het geluk in jezelf. Laat anderen niet bepalen of jij gelukkig bent. Wees onafhankelijk!